keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Anniversary Mystery Shawl 2010
Ohje: Anniversary Mystery Shawl 2010 (by Renee Leverington)


Lanka: Florica 500 g, puikot 4. Halkaisija 160 cm


Edellisen postauksen mytystä pingottui tällainen. Jälleen kerran näki, miten pingottaminen ja viimeistely toimii. Ihan tyytyväinen en ole tähän. Tosiaan vaikka ohjeessa oli selkeät  kaaviot, joita seurata, tein useamman virheen tuossa isojen vinoneliöiden kohdalla ja poikittain neulottavassa reunuksessa sakarat ovat liian tiheään. Neulatkin loppuivat kesken pingotuksessa.


Olen tykännnyt tämän suunnittelijan malleista. Miten joku osaakin suunnitella näin kauniita malleja ja tehdä toimivat ohjeet. Edellinen vuoden 2009 huivini näytti tältä.


Eihän minun pitänyt neuloa monta pitsihuivia tänä vuonna eikä osallistua moniin yhteistempauksiin. Monille huiveille ei ole käyttöä ja edelleen vierastan pyöreitä huiveja. Eikä näitä kannata säilöä lahjavarastoonkaan vuosiksi. Mikähän näissä pitsihuiveissa ja yhteistempauksissa kiehtoo?


Seuraavaksi suuntaan jo ajatukseni KYH:een, KesäYön Hullutukseen, joka alkaa 1.6. Tänä vuonna osallistun sukkasarjaan. Olen jo täydentänyt sukkapuikkovarastojani. katsastanut malleja ja lankojani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiKiitos kommentistasi!