maanantai 1. helmikuuta 2010

Kuukauden vaihtuessaPääasioita-tempaus meinasi mennä ihan ohi. Tässä sentään yksi valmistunut päänlämmitin. Lisäksi neuloin kaksi vauvan myssyä osana neulesettiä. Tämä palmikkopipon ohje on muistaakseni ollut Kotivinkki-lehdessä vuosia sitten. Lanka on 7 veljestä. Aloituksessa on 120 silmukkaa ja käytin nelosen puikkoja. Päättelin silmukat kolmen puikon päättelyllä.


Tein tupsut sellaisilla muoviläpysköillä. Olen joskus ostanut kolmea kokoa muovipyörylöitä, eräänlaisen tupsuntekolaitteen. Samalla tavalla siihen kierretään lankaa muovisten levyjen ympärille, katkotaan langat ja sidotaan tiukasti. Se on kuitenkin pahvipaloja tukevampi alusta.


Tammikuussa lankavarastoni väheni 2110 g. Lankaliikenne oli aika vilkasta. Käytin 2800 g, myin/vaihdoin pois 2500 g. Ostin peräti 2200 g ja sain 990 g. Suunta on oikea. Helmikuussa jatketaan samaan tahtiin.


Kiitos kommenteistanne pitsijakkuun. Pitsineuleet ovat kauniita ja miten lukemattomia mahdollisuuksia on neuloa pitsiä. Lankaa vaihtelemalla sama pitsimalli näyttää taas erilaiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiKiitos kommentistasi!