sunnuntai 2. elokuuta 2009

ElokuutaOhje: Polly Jean by MJ Kim


Lanka: Novita Nalle, puikot: 2


Edit1: Marjut: Tarkistin minulla olikin 2.25:n sukkapuikot. Yleensä neulon 2.5:lla Nallea. Jos teen minipyöröillä niin käytän kakkosia varsinkin, jos ohje on ohuemmalle langalle.


Edit2: Seija: Käytin ohjeen silmukkamääriä ja yritin neuloa tiukkaa. Nuo blogeissa olevat ravelrylinkki/rav link ym tarkoittaa sitä, että viemällä kursori alleviivatun sanan kohdalle ja klikkaamalla hiiren vasenta painiketta alleviivatun sanan kohdalla avautuu uusi sivu, joka yleensä liittyy aiheeseen. Ravelry linkki/link vie yleensä esim. suoraan ohjeeseen, jos olet jo ravelryn jäsen. Jollet ole jäsen, se vie aloitussivulle, jossa on ohjeet, miten voit pyytää kirjautumista sivustolle/liittyä jäseneksi. Samoin tuo Sukkaklubi/Sockklubben on ruotsinkielisen neulesivuston Stickamera osa. Sivulla on ohjeet, miten liittyä Sukkaklubin jäseneksi ja ei-jäsenenäkin pääsee katsomaan medlemlist-sivua, josta pääsee klikkailemalla ihailemaan muiden osallistujien blogeissa olevia kuukauden sukkia. Rohkeasti vaan klikkailemaan.


Tämä ohje oli Sukkaklubin heinäkuun ohjeena Stickamera -sivustolla. Tykkään näistä.


Sockklubbens julisockor är klara. Mönstret var lättare att sticka än jag tänkte. Jag tycker: dom är superfina. Jag gillar både färgen och mönstret.

Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiKiitos kommentistasi!