lauantai 18. heinäkuuta 2009

Valmista!


Äiti-puffan ideoima Kesäyön hullutus -tempaus on osaltani ohi. Kaikki  1.6-20.6 aloitettua 20 virkkaus/neuleprojektia on valmistunut! Tässä viimeiset: KYH 4/20 ja 20/20.


Tämä on samalla mallilla tehty kuin edellinenkin kesäkuun alussa. Sen verran muutin reunusta, että virkkasin reunukseen nirkon pylväsryhmien väliin.Ohje: sovellus Ruskovillan ykkösohjeesta ja Ottobren ohjeesta. Ohje löytyy mm. Suuri käsityölehdestä 2/07. Neuloin sileää aina oikein neuleen sijasta ja ilman saumoja paitsi haarasauma kolmen puikon päättelyllä. Liekkikuvioon otin mallia Novitan liekkisukkien ohjeesta.


Lanka: Zitron Loft, saksalainen merinovilla. Puikot: 4, Koko: pieni S.


Tässä vielä kuva edestä:Vähän empien lähdin mukaan KYH-tempaukseen. Tämä oli hauskaa ja sain useammankin neulomuksen To do -listalta tehtyä. Tosin siinä vaiheessa kun keskeneräisiä oli kymmenkunta, ei naurattanut, kun neuleita lojui siellä ja täällä. Yleensä minulla on teon alla pari kolme työtä. Kun en useinkaan tee mitään muistiinpanoja tekemisen aikana, tuotti vaikeuksia muistaa mm., miten olin ensimmäisessä sukassa neulonut. Pari joululahjaideaakin tämä tempaus tuotti.


On mukava seurata muiden projekteja. Tämä oli siinä mielessä kiva tempaus, että jokainen sai suunnitella, mitä tekee, miten vaativia ja suuritöisiä tekee.


Kiitos Äiti-puffa. Olisiko seuraava tempaus Elokuun kuutamokilkatus vai Syksyn pimeyden taltutuspuikkoilut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiKiitos kommentistasi!