keskiviikko 29. tammikuuta 2014

33 kerän keikaus lankavarastossa tammikuussa

Vuoden vaihteessa aloitin lankavaraston vähentämisen kerä kerrallaan: käytän päivittäin yhden kerän loppuun = 365 kerää vuodessa vähemmän. Kerän koolla ei ole väliä: muutama g - 200 g kokonainen kerä. Nyt on tammikuu lopuillaan ja 33 kerää on kulunut. Olen neulonut ihan tavallisesti muutaman isomman neuleen, johon on kulunut kokonaisia keriä: lapsen haalari,  huiveja, pitkät sukat. Sitten olen neulonut huovutettuja lapasia hahtuvakiekon lopuista ja yhdet jämälankasukat. Tälläisiä kahden kokonaisen kerän pörröhuiveja tein kaksi ja lapasia liki 10 paria.
Lisäksi olen aloittanut yhden jämälankapeiton neulomisen.
Olen tyytyväinen tähän edistymiseen. Tämä ei tunnu pelkältä jämälankaneulomusten tekemiseltä, kun välillä tekee kokonaisista keristä isompaa neuletta.

4 kommenttia:

 1. Hyvä idea! Taidan lainata ideaasi laskea loppuun käytetyt kerät. On jotenkin paljon palkitsevampaa laskea kaikki täydetkin kerät kuin pelkät jämäkerät.
  Näkyykö 33 kerän vajaus jo varastoissasi :) ?
  Itse olen monesti miettinyt, milloin se lankojen käyttäminen mahtaisi oikeasti ruveta näkymään.... :D Nytkin olisi niin hyvä tarjous Tokmannilla Nalle-langoista, että kai niitä uusia täysiä keriä vaan taas täytyy mennä ostamaan....

  VastaaPoista
 2. Taidan minäkin (huom)yrittää käyttää ideaasi.Mutta kun on niin monta erilaista lankaa,niin täytyy miettiä yhdistämisiä.

  VastaaPoista
 3. Hieno idea! Pitää yrittää samaan, mutta kun sammalla tulee aina ostettua lisää, niin lopputulos on.............

  VastaaPoista
 4. Vau, hieno tavoite! Kerä päivässä pitää lankavaraston kurissa :)

  VastaaPoistaKiitos kommentistasi!