maanantai 24. kesäkuuta 2013

KYH-sukat valmiina

Osallistuin tänä vuonna Kesäyön hullutuksen molempiin sarjoihin. Tiesin, että minulla on kesäkuussa enemmän aikaa neuloa kuin heinäkuussa,  joten keskityin ensisijaisesti sukkasarjaan. Sukat ovat valmiina. Olipa aika urakka, mutta kivaa. Lankaa kului 1700 g. Sukat ovat kokoa 37-44. Tähän joukkoon mahtuu niin perussukkia kuin muutamat haasteellisemmatkin. Suosikkejani ovat Körtti-sukat, Oi ihan toukokuu- ja Ingel-sukat. 
Ylemmät ovat Körtti-sukat. Ohje löytyy ainakin Novitan neulomosta ja googlella. Alemmat ovat Marika Lepistön suunnittelemat Ingel-sukat. Ohje Ravelrysta. 

11 kommenttia:

 1. on siinä sukkia aikas kasa ;) aivan ihania,..
  Körttisukka malli on mukava tehdä, minä tykkään myös :)

  VastaaPoista
 2. Oi-joi-joi, miten mahtava kasa aivan ihania sukkia! :) Körttisukat on kyllä kivat, pitääkin käydä parin viikon päästä Herättäjäjuhlilla kurkkaamassa, onko siellä tuolla mallilla tehtyjä sukkia myynnissä... :)

  VastaaPoista
 3. Hieno urakka ja hienoja sukkia! Joskus on käynyt mielessä, että pitäisi itsekin kokeilla sukka-KYHiä, mutta tänä vuonna Tour-de-Sock voitti.

  VastaaPoista
 4. Aikamoinen neulomistahti sinulla on. Mahtava kasa sukkia!

  VastaaPoista
 5. Nyt ei lopu sukat ihan hetkeen. Ihania sukkia :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja sukkia ja sukkia tarvitaan aina, niin kesällä kuin talvella olen ainakin minä todennut sen asian... jalka hikoaa vähiten villasukassa kesällä:)

  VastaaPoista
 7. Mahtava saavutus ja hieno rivi kauniita sukkia!

  VastaaPoistaKiitos kommentistasi!