lauantai 17. marraskuuta 2012

Alpakkaa edelleen

Olen neulonut kaksi alpakkalankapuseroa peräkkäin. Tämäkin pusero on oma viritelmä puseron saajan mittojen mukaan. Neuloin helmasta aloittaen pyörönä. Yläosaan tein palmikonkiertoja ilman palmikkoja erottavia nurjia silmukoita ja samoin raglansaumoihin neuloin pientä palmikkoa.

Niinhän siinä kävi, että vaihdoin blogini Bloggerin puolelle. Onnistuin siirtämään vanhat blogitekstit tänne, mutta en kommentteja. Aika paljon tässä on opettelemista ja pientä säätämistä edelleen. Enkä aina edes ymmärrä kaikkia termejä ja säätöjä, joita pitäisi olla. Miltä tämä näyttää lukijoille?

Joka tapauksessa Tervetuloa uudet ja vanhat lukijani. Jatkan entiseen tapaan päivittämistä noin joka neljäs päivä.

8 kommenttia:

 1. Minusta näyttää ainakin ihan pätevälle :-D. Minä siirryin Bloggerin myötä seuraamaan blogeja Google Readerin kautta, ihan kiva systeemi sekin. Jääköön hyvästi Vuodatus, vaikka sinne jäivätkin vanhojen postausten kommentit ja muutama ohjesivu...

  VastaaPoista
 2. Pusero näyttää äärettömän kauniilta ja blogisi on oikein mukavan olonen.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttävät sekä pusero että blogi :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle blogille! Hieno pusero.

  Bloggerin asetuksissa on kohta, jossa voi sallia kaikki kommentit tai sallitaan kommentit URL-osoitteesta. Jos valitsee sen kohdan, kaikki pääsevät kommentoimaan. Kun mie muutin bloggeriin, en tätä heti tajunnut.

  VastaaPoista
 5. Hienot puserot ohuesta langasta! Blogisi on kyllä kaiken kaikkiaankin parhaita. Terv. AK

  VastaaPoista
 6. Kaunis pusero!
  Onnea uudelle alulle!

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa tänne ja onnea uudelle alulle !!!
  Mukavalta näyttää pusero ja sivusi =))

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa sinullekin :) Ja tosi hieno tuo pusero!! Että jotkut onkin sitten taitavia, kun "omasta päästä" tuollaisia osaavat tehdä! Joillekin (minulle) se ohjeen mukaan tekeminenkin voi olla haastavaa :)

  VastaaPoistaKiitos kommentistasi!